zaterdag 28 april 2012

Animal Kingdom



Vandaag vroeg opgestaan, Animal Kingdom stond op het programma. Tenminste dat was de bedoeling. Kijk als je denk de weg te weten, hoef je niet op de borden te letten, en dat deed Afrim dus ook niet.
 Zo gebeurde het dat we in de rij voor een parkeerkaartje voor Epcot stonden. Het parkeerterrein oprijdende werden we naar een parkeerplek gewezen voor Epcot. We hadden de parkeerhulp uitgelegd dat we in het verkeerde park waren, en dat we naar Animal Kingdom moesten. Deze parkeerhulp moest er smakelijk om lachen, en wij ook natuurlijk. Uiteraard had Afrim zijn smoes al klaar, hij was afgeleid omdat wij Afrim zijn zus aan de telefoon hadden met het heugelijke nieuws dat ze oma was geworden. Corine is dus bevallen.  Hiep Hiep Hoera.  Corine en Luuk van harte gefeliciteerd met de geboorte van

Nina



Eenmaal aangekomen in Animal Kingdom zijn we gelijk naar de Kilimanjaro Safaris en Pangani Forrest Exploratien Trail gegaan.




  

 

Wij hebben veel dieren kunnen spotten, ze waren erg actief. Zelfs de gorilla genoot van zijn foto moment.
Onze klein fotograaf Ryan heeft zoals je ziet fraai werk afgeleverd.




Op de vraag of Ryan nog zin had in wat actie, zei hij: "Ik ben klaar voor elke achtbaan" Zie hier het resultaat. Samen met Peter genoot hij van de Expedition Everest.



Een foto met de Tree of Life mag niet ontbreken.



Ons rust en airco momentje werd Finding Nemo The Musical. Vooraf had Ryan hier niet veel zin in, maar achteraf was hij zeer enthousiast. Nog even een nat pak gehaald in de wildwaterbaan de Kali River Rapids en daarna weer terug naar de Villa.



Onderweg wat boodschappen gedaan bij de Super Target en wat donuts gehaald bij de Dunkin Donuts. Mmm..... wat waren ze lekker! Om de dag af te sluiten zijn we lekker gaan eten bij Applebees.
Morgen een rustdag, met waarschijnlijk een shopmomentje :-)




 













3 opmerkingen:

  1. Haha, hoe krijg je dat voor elkaar om bij het verkeerde park uit te komen, al die borden!!
    Leuk dat Ryan ook de achtbanen trotseert.
    Veel plezier weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan me goed voorstellen dat je bij zulk nieuws ook bent afgeleid en het verkeerde terrein op rijdt;-)
    Was weer een heerlijk dagje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met het nieuwe familielid, en wat een grappig begin om bij het verkeerde park te parkeren, door zo'n roze wolk
    is het ook best lastig de borden te zien. ;-) Gelukkig heeft het de pret niet gedrukt, mooie foto's van een leuke dag!

    BeantwoordenVerwijderen