donderdag 3 mei 2012

Magic Kingdom

Allereerst willen wij onze volgers bedankten voor de leuke reacties. Wij kijken hier elke dag weer naar uit.

Deze ochtend hebben wij heel rustig aan gedaan. Uitgeslapen, gezwommen, ontbeten en de game room onveilig gemaakt. Rond een uur of 16:30 in de villa gegeten en daarna op weg naar Magic Kingdom om het avond programma mee te maken.



Wij vinden allemaal de attracties van Toy Story heel erg leuk,  nadat we op de foto waren geweest,  ook nu weer gelijk naar Buzz Lightyear's Space Ranger Spin gelopen.


 Eerst Buzz Lightyear even gedag gezegd, om ons daarna weer op te maken voor de strijd.



Dit keer was Afrim de winnaar met maar liefst 233100 punten.


Disney is druk bezig met de aanbouw van het nieuwe Fantasyland.

Om 20:15 weer terug naar Main Street gelopen om een goed plekje te bemachtigen voor de lichtjes parade. Je zou denken 3 kwartier van te voren, tijd zat. Niet dus. Iedereen zat al klaar voor de parade. Gelukkig hadden wij toch nog een goed plekje gevonden.






Het was voor ons al weer een tijdje geleden dat wij de lichtjesparade hadden gezien. Het geeft een gezellige sfeer en het blijft een mooi gezicht al die lichtjes.

En dan op naar: 
 The Magic, The Memories, and You. 



En uiteraard
 Wishes Nighttime Spectacular





Wij hebben hier met z'n allen heel erg van genoten. Ryan vond het zo mooi, hij leek wel een stuiterbal.

Na dit spektakel ging het park dicht en de vraag die wij ons stelde was:
"Hoelang gaat het duren voordat deze massa mensen het park uit is"
Ik weet niet wat het geheim van Disney hierop is, maar binnen 10 minuten zaten wij op de ferryboat op de weg terug naar het parkeerterrein.
Zo alles bij elkaar was het toch nog een lange dag en waren wij behoorlijk moe toen wij terug in de villa waren. Ryan was onderweg in de auto in slaap gevallen en wij volgden niet veel later.




3 opmerkingen:

  1. Ik vind het ook leuk om jullie tevolgen,ik kijk er naar uit om de foto's en het verslag telezen.
    Het ziet er geweldig uit.
    En Ryan ...je ziet er coole uit met je shirt en pet :)
    Groetjes en een dikke knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke dag. Dank voor de leuke foto's van de electrical parade, toen wij er waren was hij vanwege onweersdreiging afgelast. Ongelofelijk he, hoe snel zo'n mensenmassa afgevoerd is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook wel eens lekker; een beetje teuten en dan pas later op de dag naar MK. Zo weet je zeker dat je de eindstreep haalt! En wat een volk is er altijd weer op de been he?

    Ook leuk: "Ryan was in de auto in slaap gevallen en wij volgden niet veel later" Hopelijk waren jullie toen al wel thuis....;-) Veel plezier verder!

    BeantwoordenVerwijderen