dinsdag 8 mei 2012

Universal Studios

Vanmorgen bij het opstaan, merkten wij bij ons alle vier dat de accu nog niet echt opgeladen was. De dag van gisteren had er aardig ingehakt. Hierdoor zijn wij vandaag iets later van huis gegaan. Rond 10:30 uur parkeerden wij de auto op het parkeerterrein van Universal Studios. Lopend richting de ingang was de spirit nog niet aanwezig.




Eenmaal in het park bleek het niet echt druk te zijn. Daarbij zijn wij tegen de klok in gestart, zodat onze eerste attractie de Terminator 3D show was. Dit blijven wij een leuke show vinden, met live interactie op het podium. Hierdoor kregen wij onze enthousiasme weer een beetje terug.


Nieuwsgierig waren wij naar de attractie E.T. adventure, deze was vorig jaar namelijk gesloten.
Het bleek een soort droomvlucht te zijn, maar dan natuurlijk gebaseerd op E.T.


Vorig jaar waren Afrim en Natasja na deze attractie hun oriĆ«ntatie kwijt. Dit jaar kwamen zij er helemaal misselijk en met hoofdpijn uit. Deze achtbaan simulator is geen goede combinatie met moeheid, hitte en honger. Peter en Ryan daarentegen hadden nergens last van.


Samen met Shrek en Donkey hebben wij Princess Fiona gered uit de handen van Lord Farquaad.
Deze 4D film vonden wij onwijs leuk.


Peter en Afrim hebben nog de Hollywood Rip Ride Rockit gedaan. Ryan had hier graag in gewild, maar hij was net een paar centimeter te klein.




De combinatie hitte en moeheid nam nu de controle over, nog snel een rondje park en op de valreep richting de uitgang de Revenge of the Mummy gedaan. Onderweg naar de villa gestopt bij de Supertarget voor de dagelijkse boodschappen, en vroeg het bedje ingedoken.



2 opmerkingen:

  1. Als ik jullie was,zou ik ff een rustdagje nemen.
    Lekker luieren bij het zwembad.
    Kusjes Joja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer ff bijgelezen. Wat een durfal is die kleine van jullie!
    Bij onze zoon heeft het heel lang geduurd eer dat hij in een achtbaan durfde.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen