vrijdag 4 mei 2012

Rusten en Typhoon Lagoon

Voor donderdag 3 mei valt niet zo veel te melden. Dit was een echte luierdag. 's Ochtends uitgeslapen, laat ontbeten, en vooral niks gedaan. Wij hadden het verzoek gekregen om een  T-shirt van Monsterjam mee te nemen. Hier ben ik al vanaf dag 1 naar op zoek. Gistermiddag hebben wij nog een poging gedaan in de Florida Mall. Weer niet geslaagd Grrrr.... Heeft iemand een tip waar ik deze kan kopen??
Inmiddels was het al laat geworden en hadden wij nog geen avondeten op. Aangezien wij in de Forida Mall waren, zijn wij de Food Court ingedoken. Voor de mensen die niet weten wat dit inhoud. Dit is een plein met ongeveer 25 verschillende eettentjes. Overal waar je langs loopt, krijg je iets te proeven. Na 3 rondjes zit je toch wel behoorlijk vol ;-). Met een volle maag weer terug naar de villa, en daar verder uitgebuikt.




                                         Vrijdag 4 mei zijn wij naar Typhoon Lagoon geweest.



Wij hadden gehoord dat de golven van het golfslagbad in dit waterpark wel 3 meter hoog zijn.
Dat wilden wij met eigen ogen zien!!!


Dat zijn inderdaad hoge golven. Wat een kracht zit hierachter, ongelofelijk.


 


Op weg naar de uitgang nog een fotomoment.

De tijd vloog vandaag voorbij en dat merkte onze maagjes ook. Wij hadden behoorlijk honger gekregen van al het zwemmen en glijden.

Nu we toch in de buurt van DownTown Disney waren, was de keuze waar we gingen eten snel gemaakt.


Hier hebben wij heerlijke broodjes gegeten en hadden wij weer brandstof voor de rest van de dag.
Op de terugweg naar de villa nog een tussenstop gemaakt bij de Walmart voor de dagelijkse boodschapjes. 's Avond in de villa zelfgemaakte wraps gegeten, het blog bijgewerkt en het bedje weer opgezocht.



3 opmerkingen:

  1. Nee toch....hebben jullie samples gegeten in de Foodcourt. Waar al die voorbijgangers overheen gehoest hebben......;-) Gelukkig zijn in Typhoon Lagoon de bacterien weer met kracht uit het lichaam geslagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt bij jullie wel vakantie :) hahaha, heerlijk lekker doen waar je zin in hebt en een relax dag af en toe moet kunnen.
    Have Fun!!
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zooooooooooodan..wat een golven daar .
    Ed had er graag daar bijgeweest keek z'n ogen uit op die flimpjes (grrr).
    Maarja en Natas had je nog je hesjes van je bikini aan. Hahahahaah.
    Kusjes

    BeantwoordenVerwijderen